søndag 4. november 2012

Nyfødtklær til tvillinggutter

I dag snblet jeg over noen klær som jeg ikke har blogget om før, og dermed kommer de her selv om de ble sydd på forsommeren.

I vår fikk min gamle barndomsbestevenn tvillinger, og de måtte jo såklart få hjemmelaget tøy som velkommen-til-verden-gave. Jeg stupte ned i stofflageret mitt, og fant noen stoffer som matchet. Jeg ville ha match, og ikke identisk.

Her er altså resultatet. Jeg ble riktig fornøyd med resultatet. Spesielt stjernestoffet er nydelig.

Mønster: mønster på body og bukse er fra Ottobre, men jeg har dessverre glemt hvilket nummer.
Størrelsen ble 50-56, fordi tvillingene ikke var så store da de ble født.
Stoffer er litt herfra og derfra. Velour og ribb fra Stoff og stil, kløverstoffet fra cetho, og stjernestoffet tror jeg er fra sydilla.

Monstertruck



I dag skal vi besøke en gutt som nylig ble storebror. Den nybakte storebror må jo få en liten oppmerksomhet, og i og med at han er svært opptatt av diverse kjøretøy ble monstertruckene til sydilla et naturlig valg. Det beige stoffet med monstertrucker trengte litt oppfriskning, og da passa det fint med kongeblått og grønt, og grønne dekksømmer.

  Her er fargene riktigere enn i første bilde.

 
Jeg må innrømme at det er uvant å sy gutteklær, og med denne gensere gikk alt galt i tillegg. Vet ikke hvor mange sømmer jeg har spretta opp og sydd på nytt. Spesielt dekksømmene over raglandsskjæringene var vanskelig å få fine. Enten røyk en tråd, eller det ble hoppesting, eller jeg fikk plassert sømmen skjevt. Må si det er godt at den (endelig) er ferdig, og at resultatet ble godt nok til å gis bort.
Stoffer: monstertruckene er fra Sydilla, den kongeblå interlocken er antakelige også derfra. Den grønne ribben er fra stoff og stil.
Mønster: fra Ottobre, husker ikke nummeret i farta.
Størrelse: 104.